Overige bekleding

Op deze pagina kunt u informatie vinden over mogelijkheden voor overige bekleding die wij verzorgen.

Heeft u na het lezen nog vragen, stel ze gerust. We kunnen zeker nog meer stofferen! Het is ondoenlijk alles te beschrijven.

Motor/scooter/bromfiets

Voor uw motor en/of scooter/bromfiets kunt u ook bij Jakob Kruithof Totaalbekleding terecht. Wij kunnen uw buddyseat een nieuw leven geven door het opnieuw te bekleden, op te vullen of te verlagen voor een beter zitcomfort. Er kunnen verschillende materialen worden gebruikt en het is mogelijk logo’s aan te brengen op de buddyseats.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, kleuren, kosten of dergelijke, neem dan contact met ons op.

Tuinmeubilair

Ook tuinsets, tuinstoelen , schommelbanken etc. kunnen wij voor u opnieuw bekleden. Vaak worden de stoffen na verloop van tijd wat vaal. Misschien raakt u uitgekeken op de kleur stof of het patroon erin.

Wij kunnen uw tuinmeubels een geheel nieuwe uitstraling geven. Er zijn vele combinaties mogelijk van stoffen die weerbestendig zijn.

Neemt u gerust contact met ons op voor extra informatie.

Laadruimten

Het bekleden van uw laadruimte biedt vele voordelen. Het interieur van uw auto wordt beschermd, evenals de goederen, die u ermee wilt vervoeren. Er treedt minder verschuiving op van de lading. De laadruimte ziet er netjes, verzorgd en comfortabel uit en wordt bovendien geïsoleerd. U zult merken dat u in de cabine veel minder geluiden ervaart vanuit het achterdeel van de auto.

Wilt u een indruk krijgen van hetgeen we al gemaakt hebben? Kijk dan in ons portfolio.