Cabriokappen


Net als ieder onderdeel van een auto, zijn ook een cabriokappen onderhevig aan slijtage. De levensduur van een kap is zeer afhankelijk van de materiaalsoort en wijze van stalling (in de zon of in de garage of onder een carport).

In sommige gevallen volstaat een behandeling van het materiaal met onderhoudsmiddelen. Soms moet er een kleine reparatie worden uitgevoerd of moet het raam bijvoorbeeld vernieuwd worden. maar het kan ook zijn dat de hele kap vervangen moet worden. Het is allemaal mogelijk.

Voor nagenoeg ieder merk en bouwjaar auto/oldtimer kan een cabriokap geleverd en gemonteerd worden. Van veel automerken is een cabriokap eenvoudig te bestellen bij een leverancier. Wij kunnen een dergelijke kap op deskundige wijze op uw auto monteren.

In sommige gevallen is er echter geen kant-en-klare kap te verkrijgen. In dat geval kunnen we een kap voor u op maat construeren. Dit is uiteraard precisiewerk en het vereist het nodige vakmanschap, maar daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een indruk krijgen van hetgeen we al gemaakt hebben? Kijk dan in ons portfolio.